Van der Werff Logistics bouwt nieuwe werkplaats

Van der Werff Logistics bouwt nieuwe werkplaats
11-04-2019 09:32 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

HEERENVEEN - Door het sterk groeiende wagenpark werd de huidige werkplaats van Van der Werff Logistics in Heerenveen te klein om reparatie en onderhoud optimaal te kunnen uitvoeren.

Na een periode van oriëntatie waarbij het transportbedrijf heeft gekeken naar hoe ze in de toekomst invulling willen geven aan het onderhoud en reparatie van de vloot zijn ze tot een mooi plan gekomen. Er wordt een nieuwe werkplaats gebouwd aan It Dok 6 in Heerenveen.

Homme, zoon van Arjen Tulner, en Sander, zoon van Ronald de Jaeger en pakezegger van Anthon de Jaeger, hebben dinsdag de eerste paal geslagen. Het nieuwe pand moet eind 2019 gereed zijn en wordt 1.400 vierkante meter groot. In de nieuwe werkplaats is ook plaats om zelf APK-keuringen te verrichten.

Van der Werff Logistics is in 1916 opgericht. Het is van oorsprong een Fries familiebedrijf. In 1924 werd de eerste auto aangeschaft. Nu in 2019 is het wagenpark uitgegroeid naar meer dan 135 trekkers, 150 megatrailers, meer dan 100 tautliners, meer dan 100 open trailers, 25 trucks met kranen en 30 volumecombi's.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden