Aertssen Group neemt ADM Team Heavy Weight over

Aertssen Group neemt ADM Team Heavy Weight over
10-04-2019 13:33 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

STABROEK - Het Belgische Aertssen Group neemt de activiteiten van transportbedrijf ADM Team Heavy Weight uit  het Belgische Westerlo over. Met de overname verstevigt Aertssen zijn positie in de sector van uitzonderlijk vervoer en wordt de verdere internationale expansie ondersteund.

Door de overname profiteert Aertssen eveneens van een trimodaal ontsloten locatie langs het Albertkanaal. ADM Team Heavy Weight is een transportbedrijf met 20 jaar ervaring in vervoer van ladingen met uitzonderlijke afmetingen en gewichten. Het bedrijf is strategisch gelegen langs het Albertkanaal in Westerlo, één van de belangrijkste waterwegen in Vlaanderen, en paalt aan de heavy rorokade waar goederen trimodaal (weg, water en spoor) kunnen getransporteerd worden.

Het overgenomen bedrijf biedt werk aan zo'n twintig werknemers en beschikt over een uiterst modern en hoogtechnologisch wagenpark.

Met de overname wil Aertssen Group de strategische locatie van ADM Team Heavy Weight, vlakbij het Albertkanaal, benutten om de marktpositie te versterken. Ook het ruime netwerk van internationale klanten zorgt dat de verdere internationale uitbreiding in uitzonderlijk vervoer binnen handbereik ligt. De overname past zo in het groeiplan van de Stabroekse groep, die zich de laatste jaren sterk inzet op logistieke dienstverlening. 

De Aertssen Group gaat steeds op zoek naar nieuwe kansen om de marktpositie te versterken. Een ervan krijgt vorm in het Logistiek Park Waasland, waar Aertssen Logistics een gloednieuw logistiek centrum van 14 hectare bouwt voor constructie- en landbouwmachines. Daarnaast beschikt het al over een trimodale terminal van 10 hectare in de haven van Antwerpen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden