Transport Online - Opnieuw drie MAN TGL bakwagens voor Electronic Logistics

Opnieuw drie MAN TGL bakwagens voor Electronic Logistics

Opnieuw drie MAN TGL bakwagens voor Electronic Logistics
08-04-2019 13:46 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

ZEEWOLDE - Het familiebedrijf Electronic Logistics uit Zeewolde heeft opnieuw drie MAN TGL 12.226 BL met L-cabine in gebruik genomen. De warehousing en het transport van wit-, bruin- en grijsgoed gebeurt dagelijks vanuit Zeewolde en Tilburg.

Er is wederom voor het merk MAN gekozen, met de Junge laadbakken, door de goede ervaringen met het product en de leverende dealer Roordink Bedrijfswagens uit Barneveld.

De voertuigen zijn voorzien van de af-fabriek leverbare veiligheidssystemen en slimme oplossingen die de klant in samenspraak met de dealer heeft bedacht, zoals een camera- en alarmsysteem voor voertuig en laadbak en radio silence bij achteruit schakeling. De Euro 6 motor i.c.m. de MAN Tipmatic versnellingsbak en de L-slaapcabine zorgen voor een zeer hoog comfort, wat het werk en het enthousiasme van de chauffeur zeer positief beïnvloed.

De gebroeders George en Niels de Greef voeren de dagelijkse leiding over deze jonge en energieke onderneming. De kracht van deze onderneming schuilt in het enthousiaste team van medewerkers en het optimale beheer en begeleiden van de goederen.

Het transport van goederen geschied naar zowel de particulier, DC en winkels van de bekende specialisten door heel Nederland en België. De vaste routes, bekende aanspreekpunten en schadepreventie zorgen voor een zeer hoge klanttevredenheid.

Foto's

 • J.Roeland
  Bakker Groep
 • J.Roeland
  BAKKER GROEP
 • J.Roeland
  BAKKER GROEP
 • Bakker Groep
  Bakker Groep

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,852
Diesel1,492

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen