Roemenen aangehouden voor winkeldiefstallen

Roemenen aangehouden voor winkeldiefstallen
08-04-2019 11:33 | Misdaad | auteur Redactie

MIDDELBURG - Zaterdagmiddag zijn een man en een vrouw uit Roemenië aangehouden op de Torenweg in Middelburg. Zij worden verdacht van een groot aantal winkeldiefstallen, meldt de politie.

De verdachten komen voor het eerst in beeld als zij omstreeks 15.45 uur betrapt worden op proletarisch winkelen in een supermarkt aan de Mercuriusweg in Vlissingen. Het stel weet dan in hun auto te ontsnappen. Hiervan is aangifte gedaan door de bedrijfsleider. Omdat het kenteken van de auto bekend is, wordt de melding doorgezet aan anderen surveillerende eenheden met het verzoek om uit te kijken naar dat voertuig.

Als de auto Middelburg binnen rijdt wordt deze opgemerkt door een politie-eenheid. Deze gaat achter de auto aan en geeft de bestuurder een stopteken. Deze wordt genegeerd waarna het voertuig in de Torenweg wordt klemgereden. In de auto ligt zichtbaar een grote hoeveelheid goederen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn.

In totaal zijn 607 goederen aangetroffen, waaronder toiletartikelen, chocolade, snoep, sterke drank, vlees, overige etenswaren en kleding. De man (31) en de vrouw (60) zijn aangehouden op verdenking van diefstal en mobiel banditisme. Beiden zijn voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar een politiecellencomplex. Hun auto en de gestolen goederen zijn in beslag genomen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden