Clicky

 
Transport Online - Roemeense chauffeurs op heterdaad betrapt op dieseldiefstal

Roemeense chauffeurs op heterdaad betrapt op dieseldiefstal

Roemeense chauffeurs op heterdaad betrapt op dieseldiefstal
08-04-2019 10:43 | Criminaliteit | auteur Redactie

MOLENSCHOT - In de nacht van zondag op maandag hield de politie twee Roemenen (35 en 38 jaar) aan op parkeerplaats de Hoge Aard langs de A58. Beiden worden ervan verdacht diesel te hebben gestolen uit vrachtwagens.

Een getuige meldde rond 02.30 uur dat er vermoedelijk brandstof werd gestolen op een parkeerplaats langs de A58, net voorbij Moergestel. Een vrachtwagen met oplegger zou hier strak langs een ander voertuig geparkeerd staan en vervolgens met een slang diesel overhevelen. Toen de politie daar onderzoek deed, werd duidelijk dat er inderdaad brandstof was gestolen, maar dat de daders waren gevlucht. De getuige kon een duidelijke omschrijving geven van het desbetreffende voertuig en de politie zocht verder.

Betrapt

Even later troffen de agenten de wagen aan op een parkeerplaats langs de A58. Ook hier, op parkeerplaats de Hoge Aard, stond hij strak langs een ander voertuig geparkeerd. Toen de agenten uitstapten, haalde een man snel een slang tussen de wagens weg en stapte in. De chauffeurs van de vrachtwagen probeerden nog weg te rijden, maar beiden werden aangehouden. Ook hier was er een duidelijke geur van diesel te ruiken. Van de twee gedupeerden is een aangifte opgenomen. De verdachten zitten vast voor verder onderzoek.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,306
Diesel2,113

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden