Clicky


Grote defensie order voor Broshuis

Grote defensie order voor Broshuis
05-04-2019 11:33 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

KAMPEN - Broshuis heeft een contract mogen ontvangen voor de ontwikkeling, productie en levering van speciaal transport opleggers aan de Deense Defensie. Alle opleggers zijn uitgevoerd met PL2 pendelassen. Deze nieuwste versie van de pendelas van Broshuis werd gepresenteerd op de IAA 2018. Pieter-Bas Broshuis is erg blij met de order.

"Het laat zien dat de combinatie van dit astype en onze trailers van topkwaliteit zijn", zegt Pieter-Bas Broshuis. "Dat voelt gewoon geweldig en versterkt het vertrouwen van ons merk in de rest van de trailerindustrie. We willen onze afnemers graag een product leveren waar ze vele tientallen jaren profijt van hebben, dat is waar we voor staan. Een order als deze is een grote bevestiging van deze filosofie."

Samenwerking

Scania, hoofdaannemer van dit project, heeft deze opdracht aan Broshuis gegund. De samenwerking tussen Scania en Broshuis heeft bewezen succesvol te zijn in eerdere projecten.

PL2

Alle opleggers worden uitgevoerd met de nieuwe PL2 pendelassen. Een nieuw type pendelas met meer slag, een nog hogere kwaliteit en een onderhoudsarm systeem.

Opleggers

Het Deense leger heeft gekozen voor een viertal producten van Broshuis.

  • 8-assige pendelas semi dieplader
  • 2-assige pendelas dieplader
  • 3-assige pendelas dieplader
  • 3+5 dolly dieplader combinatie

Vertrouwen

Naast de hoge betrouwbaarheid staat Broshuis bekend als een solide, gecertificeerde en betrouwbare partner van Ministeries van defensies over de hele wereld. De normen van Broshuis voldoen aan de hoge eisen om voetuigen te leveren voor missies over de hele wereld.