Nunner Logistics opent vestiging in Zwitserland

Nunner Logistics opent vestiging in Zwitserland
04-04-2019 11:01 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

NUNNER Logistics zet haar expansie voort en opent per 1 mei een nieuwe vestiging in St Gallen, Zwitserland. De nieuwe firma, volledige naam NUNNER Logistics AG, zal zich hoofdzakelijk concentreren op het ontwikkelen van rail activiteiten gericht op Europa, Centraal Azië en China. Naast Zwitserland zal de nieuwe standplaats de nabij gelegen markten in Duitsland, Oostenrijk en Italië bedienen.

Tufan Khalaji wordt directeur van het nieuwe bedrijf. Khalaji heeft meer als 13 jaar ervaring in rail logistics en was laatstelijk actief als Managing Director van ÖBB - Rail Cargo Operator in Wenen en als Managing Director van InterRail Services in Berlijn. Naast zijn functie bij NUNNER blijft Khalaji ook actief als bestuurder van “International Rail Freight Association (IBS)”.

“Om onze sterke positie in het spoorvervoer met China (one belt, one road) verder uit te bouwen willen we ons met een eigen vestiging in de DACH regio en Italië positioneren”, zegt Erwin Cootjans, CEO van NUNNER Logistics.

“We zijn er trots op dat we Tufan Khalaji met zijn enorme ervaring, netwerk en ondernemerskwaliteiten voor ons hebben gewonnen, om onze ambities te verwezenlijken”.

Tufan Khalaji vult aan: “Ik kan niet wachten om de deze nieuwe markten voor NUNNER te gaan ontwikkelen. NUNNER is een van de meest vooruitstrevende en gedigitaliseerde logistieke bedrijven op de nieuwe zijderoute en ik zie geweldige mogelijkheden dit verder uit te bouwen. Daarnaast zal ik mij richten op het ontwikkelen van intermodale oplossingen tussen West Europa en Zuidoost Europa respectievelijk Turkije.”Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden