Transport Online - Jost group neemt 'maatregelen' om klanten te beschermen

Jost group neemt 'maatregelen' om klanten te beschermen

Jost group neemt 'maatregelen' om klanten te beschermen
03-04-2019 11:47 | Transport | auteur Redactie

WEISWAMPACH - De Jost Group zegt in een reactie verontwaardigd te zijn over de onmiddelijke in beslagname van circa 240 vrachtwagens van haar dochterondernemingen. “We zijn ontzet over dit besluit daar de aanklager in haar vonnis van 25 maart jongstleden heeft besloten dat de voorwaarden voor een eventuele inbeslagname eerst door de onderzoeksrechter moeten worden vastgesteld en dat hierover op korte termijn een bijeenkomst met de onderzoeksrechter staat gepland”, aldus Christophe Ravignat, Secretaris Generaal van de Jost Group.

“Gezien de situatie begrijpen wij niet waarom de Federale Officier van Justitie van mening is dat het momenteel noodzaak is om diverse vrachtwagens in beslag te nemen." 

Om de belangen van het bedrijf, haar honderden werknemers, chauffeurs en haar klanten te beschermen, heeft Jost Group diverse maatregelen getroffen om haar klanten een optimaal serviceniveau te blijven bieden. Welke maatregelen dit zijn zegt Jost Group niet. Wel is te lezen op de website dat er inmiddels 90 nieuwe LNG Iveco's zijn afgeleverd uit een order van maar liefst 500 stuks.

"Jost Group heeft de aanklachten tegen haar altijd krachtig weerlegd en zal dat ook blijven doen. Daarnaast zal zij blijven samenwerken met de juridische instanties en hoopt zich onder normale omstandigheden, oprecht te kunnen verdedigen", besluit het bedrijf haar reactie.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,741
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions