Transport Online - Vrachtwagenchauffeur gewond na ruzie over koelmotor [+foto]

Vrachtwagenchauffeur gewond na ruzie over koelmotor

Vrachtwagenchauffeur gewond na ruzie over koelmotor [+foto]
02-04-2019 08:35 | Opmerkelijk | auteur Redactie

TILBURG - [update 09:46 uur] Een vrachtwagenchauffeur die maandagavond 1 april met zijn vrachtwagen geparkeerd stond op de Lovense Kanaaldijk in Tilburg, werd hier bedreigd en mishandeld door een man en vrouw. Hij moest voor behandeling naar het ziekenhuis. De politie zoekt getuigen.

De chauffeur stond rond 22.45 uur met zijn vrachtwagen op de Lovense Kanaaldijk. Een vrouw kwam rond die tijd in haar rode badjas verhaal bij hem halen. Zij gaf aan last te hebben van het geluid van de koeling van de wagen en verdween vervolgens.

Niet veel later kwam de vrouw weer terug, alleen dit keer samen met een man. Deze man, eveneens gekleed in een rode badjas, zou de chauffeur vervolgens hebben bedreigd met een mes. Hiernaast spoot deze man vermoedelijk pepperspray in het gezicht van het slachtoffer, waarop er een brandende en stekende pijn ontstond. Vervolgens liep het tweetal weg. Het slachtoffer belde vervolgens de politie

Onderzoek

De vrachtwagenchauffeur werd door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Agenten hielden direct in de nabije omgeving een buurtonderzoek. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Heeft u iets gezien?

De politie zoekt de man en de vrouw die bij het incident betrokken waren. Beiden zijn vermoedelijk tussen de 40-55 jaar oud. De man had grijs haar, de vrouw grijs/blond haar tot op de schouders. Bent u getuige geweest van deze bedreiging en mishandeling of heeft u meer informatie over de daders? Bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,321

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions