Mede-oprichter Nijhof-Wassink Groep, Harman Nijhof, overleden

Mede-oprichter Nijhof-Wassink Groep, Harman Nijhof, overleden
01-04-2019 17:10 | Overig | auteur Redactie

RIJSSEN - Harman Nijhof, mede-oprichter van Nijhof-Wassink Groep, is vandaag, op maandag 1 april 2019, op 82-jarige leeftijd overleden. Dat liet het bedrijf maandagmiddag aan Transport Online weten.

Harman was een gepassioneerd en bevlogen ondernemer met grote liefde voor het vak. Zijn oog voor discipline, orde en netheid heeft onze bedrijven ver gebracht. Harman startte in 1963 vanuit Wierden zijn eigen transportbedrijf. In 1967 besloten hij en Evert Wassink om hun transportbedrijven samen te voegen. Met zeven vrachtwagens zag Nijhof-Wassink destijds het levenslicht en inmiddels rijden er 400 Nijhof-Wassink vrachtwagencombinaties door heel Europa. In 1968 richtte Harman en Evert de Nijwa Groep op. Nijwa Groep verkoopt, onderhoud en verhuurt Volvo en Renault Trucks en Bedrijfswagen in Nederland en Polen.

De ondernemersgeest van Harman Nijhof liet zich niet tot de landsgrenzen van Nederland beteugelen. De Nijhof-Wassink Groep heeft vandaag de dag 21 vestigingen in vijf landen en ruim 1.200 medewerkers.

De Nijhof-Wassink familie verliest in Harman Nijhof een groot inspirator, visionair en een geweldige ambassadeur.

Op zaterdag 6 april is vanaf 13.00 uur de uitvaartdienst in de Dorpskerk van Wierden aan de Burg. J.C. van den Bergplein. De begrafenis vindt aansluitend in besloten kring plaats.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,783
Diesel1,473

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden