Transport Online - 10-jarig jubileum voor Twentepoort Logistiek

10-jarig jubileum voor Twentepoort Logistiek

10-jarig jubileum voor Twentepoort Logistiek
01-04-2019 10:40 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

WIERDEN - Op 2 april 2019 viert Twentepoort Logistiek uit Wierden haar 10-jarig bestaan. Vanaf het begin is de focus volledig gericht op Oost-Europa, Rusland en Centraal-Azië. Nu, tien jaar later, is de Twentepoort Logistiek niet meer weg te denken als specialist op deze regio`s.

Tien jaar geleden is het bedrijf opgericht door Martin Noeverman en Arno Brokelman, destijds al jarenlang werkzaam in de logistieke sector. Er werd gestart vanuit een kantoorlocatie te Almelo. Al snel werden de eerste medewerkers aangenomen, waaronder transportplanners, expediteurs, commercieel- en administratieve medewerkers. Door gezonde en gestage groei hebben er de afgelopen jaren meerdere bedrijfsverhuizingen plaatsgevonden. Sinds 2015 opereert de Twentepoort Groep vanuit een tweetal logistieke nieuwbouwlocaties in Wierden (Ov.), waar tevens warehousing en e-fulfilment aan het toch al uitgebreide dienstenpakket werden toegevoegd.

Met 35 betrokken en gepassioneerde medewerkers worden dagelijks logistieke maatwerkoplossingen bedacht voor een groeiende internationale klantenkring. De organisatie werd de afgelopen jaren, door de snelle bedrijfsgroei van de diverse groepsonderdelen, meermaals benoemd tot FD Gazelle.

Nu, tien jaar na de start in 2009, is Twentepoort Logistiek BV nog steeds het grootste bedrijfsonderdeel binnen de Twentepoort Groep. Naast de specialist op Oost-Europa en Centraal-Azië zijn tevens Twentrex BV, Cargorilla Logistics BV en TwenPack BV gevestigde namen in de wereld van transport en logistiek. Na het behalen van de ISO 9001:2015 certificering eind 2018 is de gehele Twentepoort Groep klaar om de komende jaren de aanhoudende groei door te zetten, allen vanuit hun eigen expertise.

“De afgelopen jaren zien we bij Twentepoort Logistiek een aanhoudende groei in transport van en naar de Centraal-Aziatische bestemmingen. Ons 10-jarig jubileum is een mooie gelegenheid om de verhoogde frequenties van (groupage)transporten op onder andere Kazachstan en Rusland voor het voetlicht te brengen. Op de meeste bestemmingen vertrekken we inmiddels 2 tot 3 keer per week.” aldus Martin Noeverman. Ook zijn de mogelijkheden voor railtransport via de nieuwe zijderoute vergroot. Door de aandacht en focus van Twentepoort Logistiek blijft het bedrijf dé specialist voor transport naar Oost-Europa en Centraal-Azië.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,665
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions