Clicky


 


CEO Sebastiaan Scholte vertrekt bij Jan de Rijk Logistics

CEO Sebastiaan Scholte vertrekt bij Jan de Rijk Logistics
26-03-2019 15:43 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ROOSENDAAL - Jan de Rijk Logistics maakte vandaag, dinsdag 26 maart, bekend dat Sebastiaan Scholte heeft besloten het bedrijf te verlaten om zijn carrière buiten Jan de Rijk Logistics voort te zetten.

“Wij zijn Sebastiaan erg dankbaar voor zijn bijgedragen aan de winstontwikkeling en groei van het bedrijf gedurende de negen jaar die hij voor ons heeft gewerkt,” aldus eigenaren Jan en Jacqueline de Rijk en Willem Heeren, voorzitter van de Raad van Commissarissen.

“Sebastiaan is een enthousiaste drijvende kracht geweest achter het positioneren van onze onderneming in de markt en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van het bedrijf. Ik wil hem hartelijk bedanken voor zijn bijdrage aan de transformatie van Jan de Rijk Logistics. We wensen Sebastiaan het beste voor de toekomst. Sebastiaan zal nog tot 1 juli aanblijven om zijn taken over te dragen.”

“Ik heb hier met veel plezier gewerkt en de beslissing om te vertrekken was niet eenvoudig", aldus de heer Sebastiaan Scholte.

"Ik ben ervan overtuigd dat Jan de Rijk een fantastische toekomst tegemoet gaat en dat het bedrijf alleen maar nóg beter en sterker kan worden dankzij de strategie die we samen hebben ontwikkeld en het uitzonderlijke talent dat we in huis hebben. Jan de Rijk Logistics heeft een topteam, een sterk bedrijfsmodel en de afgelopen 9 jaar heeft het bedrijf een continue groei in omzet en resultaat laten zien. Ik wil al mijn collega’s, klanten, partners en het management bedanken voor hun steun en vertrouwen in mij de afgelopen jaren. Ik kijk uit naar de nieuwe kansen die op mijn pad komen en zal mij de komende tijd inzetten voor een soepele overdracht.”

Jan de Rijk Logistics zal een nieuwe CEO moeten benoemen en hoopt binnen een paar maanden bekend te kunnen maken wie de heer Scholte gaat opvolgen.

Jan de Rijk Logistics is een toonaangevende Europese transportonderneming en logistieke dienstverlener, opererend met een grote, moderne en diverse vloot van 1.000 voertuigen. Het bedrijf levert ook warehousing- & intermodale diensten en retaildistributie. Jan de Rijk Logistics heeft 27 vestigingen in 14 landen, en heeft verspreid over Europa ongeveer 1.400 medewerkers in dienst.

Foto's

  • C. van den Enden
    C. van den Enden
  • C. van den Enden
    C. van den Enden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,285
Diesel2,103

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions