Transport Online - Op=op Voordeelshop failliet verklaard

Op=op Voordeelshop failliet verklaard

Op=op Voordeelshop failliet verklaard
26-03-2019 15:25 | Faillissementen | auteur ANP

ASSEN - Budgetdrogisterijketen Op=op Voordeelshop is failliet verklaard. De rechtbank in Assen heeft een curator aangesteld. Op=op zegt last te hebben gehad van uitdagende marktomstandigheden. Ook groeide het bedrijf de laatste jaren hard, wat ten koste ging van de financiële stabiliteit.

Op=op Voordeelshop opende vrijdag nog vier vestigingen waardoor het totaal op 152 winkels kwam. Daarvan zijn tien franchisevestigingen die buiten het bankroet vallen. Het bedrijf heeft 1164 medewerkers, waarvan het merendeel in deeltijd werkt. In totaal zijn zij goed voor 318 voltijdsbanen.

De winkels blijven voorlopig open. Bestellen via de webshop is niet meer mogelijk. Het is nu aan de curator om te onderzoeken of er nog een doorstart in zit. Op=op Voordeelshop liet eerder zelf weten dat aandeelhouders en adviseurs nog mogelijkheden zagen om de keten "in afgeslankte vorm door te zetten''.

Op=op Voordeelshop is niet de eerste keten die dit jaar omvalt door lastige marktomstandigheden. Onlangs speelden er ook al bankroeten bij speelgoedketen Intertoys en kledingketen CoolCat.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,836
Diesel1,505

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions