Clicky

 
Transport Online - MotracLinde en Royal FloraHolland gaan driejarige samenwerking aan

MotracLinde en Royal FloraHolland gaan driejarige samenwerking aan

MotracLinde en Royal FloraHolland gaan driejarige samenwerking aan
26-03-2019 13:25 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ALMERE - Na een voorbereidingstraject dat in 2016 is gestart, hebben MotracLinde en Royal FloraHolland hun uitgebreide samenwerking voor de komende drie jaar bekrachtigd. Op 12 maart zetten Geurt de Groot, Managing Director van MotracLinde en Frans Slingerland, General Manager Real Estate & Facility Management bij Royal FloraHolland hun handtekening onder een driejarige raamovereenkomst.

De komende drie jaar zullen de partijen samenwerken aan het verbeteren van de veiligheid, efficiëntie en transparantie. Door de samenwerking krijg Royal FloraHolland een beter inzicht in de kosten van onderhoud, schade, inzet en efficiëntie van alle voertuigen die gebruikt worden als intern transportmiddel.

Innovatiebepaling

Op basis van data-analyse bepalen Royal FloraHolland en MotracLinde nieuwe innovaties die bijdragen aan het reduceren van schades, het verlagen van onderhoudskosten, de verbetering van de kwaliteit, het verhogen van de inzetbaarheid en het verlagen van de doorlooptijden. Daarnaast biedt MotracLinde haar kennis aan bij het uitrollen van het 5S-systeem voor orde en netheid binnen Royal FloraHolland.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,200
Diesel2,070

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden