Transport Online - Distrilog Group neemt Deurnese Transport Maatschappij over

Distrilog Group neemt Deurnese Transport Maatschappij over

Distrilog Group neemt Deurnese Transport Maatschappij over
25-03-2019 10:22 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

WILLEBROEK - Distrilog Group NV neemt de transportactiviteiten van Deurnese Transport Maatschappij NV over. Deze overname is voor Distrilog Group een logisch gevolg van het streven naar een schaalvergroting waarbij de voordelen van beide bedrijven worden samengevoegd tot een groter geheel.

Voor DTM kadert deze beweging in een bewust strategische keuze om zich te volledig toe te leggen op zowel zakelijk als privé personenvervoer.

Distrilog Group, opgericht in 1991, is een logistiek familiebedrijf met hoofdkantoor in het Belgische Willebroek en locaties in Breendonk, Londerzeel, Gent, Herentals en Aarschot. Focus ligt op DIY, FMCG en Automotive. Distrilog behoort tot de snelst groeiende grote bedrijven in de provincie Antwerpen.

Met 1.500 medewerkers, 440 stuks rollend materieel en 400.000 m² magazijn, waaronder ook gekoeld en diepvriesopslag, bieden zij verschillende transport- en logistieke diensten waaronder opslag en goederenbehandeling, fijnmazige distributie en on-site Value Added Services zoals labelling, herverpakken, etc.

Met de overname van Deurnese Transportmaatschappij zet Distrilog wederom een grote stap voorwaarts om zijn transport- en distributieactiviteiten uit te breiden. Alle werknemers en de vloot van Deurnese Transport Maatschappij worden geïntegreerd binnen de bestaande structuur van Distrilog Group.

Philip Salaerts, Operations Director van Distrilog Group NV: “We zijn sterk groeiend en ambitieus, dus goede ervaren mensen met degelijk materiaal zijn heel erg welkom. Zij zullen zich snel thuis voelen bij Distrilog.”Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 1 juni t/m zondag 7 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,621
Diesel1,290

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions