Clicky

 
Transport Online - KNVB herdenkt Cruijff bij Oranje

KNVB herdenkt Cruijff bij Oranje

KNVB herdenkt Cruijff bij Oranje
24-03-2019 20:28 | Sport | auteur ANP

AMSTERDAM - De KNVB heeft voorafgaand aan het duel tussen het Nederlands elftal en Duitsland in de EK-kwalificatie stilgestaan bij Johan Cruijff. Het is precies drie jaar geleden dat de beroemde nummer 14 overleed.

Op de grote schermen van de Johan Cruijff ArenA was een compilatie te zien van mooie acties van de oud-topspeler en trainer. De supporters in het stadion reageerden met een spontaan applaus.

Onder meer zijn oud-clubs Ajax en FC Barcelona stonden zondag ook stil bij de sterfdag van Cruijff. "Drie jaar geleden... Voor altijd onze bron van inspiratie. Voor altijd Johan Cruijff'', schreef Ajax op Twitter bij een foto van de legendarische nummer 14.

Barcelona

Barcelona plaatste een filmpje op de website ter nagedachtenis aan de man die de club als speler en later als trainer successen bracht. "Johan Cruijff, voor altijd in onze gedachten. Drie jaar zonder jou, maar jouw nalatenschap blijft voor altijd bestaan'', schrijft de Catalaanse club.

Ook wereldvoetbalbond FIFA plaatste bewegende beelden. "Vandaag drie jaar geleden verloor de voetbalwereld een icoon'', schrijft de FIFA.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,946
Diesel1,753

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions