IVECO Stralis voor A. Kant Oliehandel

IVECO Stralis voor A. Kant Oliehandel
22-03-2019 19:49 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

GIESSEN - Ad Kant, derde generatie binnen het familiebedrijf A. Kant Oliehandel uit Giessen, heeft deze week samen met zijn vader een nieuwe IVECO Stralis AS440S48T/P in ontvangst genomen. Deze nieuwe luchtgeveerde trekker heeft een slaapcabine in combinatie met een laag dak, 44 ton treingewicht en een 480 pk cursor 11 dieselmotor. De opbouw is geleverd door Dijssel Soest en het spuitwerk werd verzorgd door Autoschade Herstel Heijstek uit Werkendam.

De samenwerking tussen A. Kant Oliehandel en IVECO wordt door de levering van deze nieuwe Stralis wederom verder uitgebouwd. Hierbij is de relatie die in het verleden is opgebouwd met IVECO dealer Schouten Almkerk een belangrijke factor geweest. Beide bedrijven hebben een rijke historie en werken al een lange tijd samen.

In 1960 begon Arie Kant met de verkoop van kolen, destijds gewoon met de fietskar, en later kwam daar petroleum bij. Vandaag de dag is het bedrijf actief in alles wat te maken heeft met brandstoffen en smeermiddelen, en zij doen dit met de meest moderne transportoplossingen.

A. Kant Oliehandel distribueert olie door heel Nederland. "Wij leveren veel in de landbouw, maar ook in het transport en bij grote loonwerkers leveren we onze producten op de thuislocatie." Hiervoor hebben zij een uitgebreid assortiment aan brandstoffen, smeermiddelen en AdBlue.

IVECO is weliswaar marktleider als het gaat om LNG voertuigen, maar staat ook zijn mannetje als het gaat om het leveren van betrouwbare diesel trucks. Op de vraag hoe het bedrijf Kant Oliehandel de toekomst ziet antwoordt Ad duidelijk: "Wij zien dat de verschuiving naar andere brandstoffen al is ingegaan. Echter zien wij diesel de komende jaren niet verdwijnen. Dieselmotoren worden steeds zuiniger, schoner en beter. Ook dit blijft zich door ontwikkelen."
 Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,770
Diesel1,450

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden