Derby Cycle kiest voor JCL Logistics Benelux

Derby Cycle kiest voor JCL Logistics Benelux
22-03-2019 19:44 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

'S-HEERENBERG - Europees logistiek dienstverlener JCL Logistics Benelux en de Duitse fietsfabrikant Derby Cycle hebben onlangs een meerjarig contract getekend voor de volledige distributie van fietsen in Europa, met uitzondering van Duitsland. De samenwerking draagt bij aan de verdere expansieverwachtingen van Derby Cycle in Europa.

Na een zorgvuldig selectietraject te hebben doorlopen, heeft Derby Cycle gekozen voor JCL Logistics Benelux. Service, leverbetrouwbaarheid naar klanten, een professionele dienstverlening en de bedrijfscultuur zijn belangrijke aspecten geweest voor Derby Cycle.

JCL Logistics Benelux heeft indruk gemaakt met de professionele en innovatieve benadering en de expertise op het gebied van warehousing en transport. “Onze organisatie kenmerkt zich als nuchter, flexibel en transparant. Als partner denken we in innovatieve en kostenbesparende oplossingen voor de klant. We zijn dan ook erg content dat we met Derby Cycle ons specialisme kunnen uitbreiden en kijken uit naar een nauwe en vruchtbare samenwerking!”, vertelt Bert de Vries, directeur van JCL Logistics Benelux.

De Duitse fietsfabrikant Derby Cycle uit Cloppenburg behoort tot de grootste fietsenfabrikanten in Europa. Het bedrijf is onder meer bekend van de merken Kalkhoff, FOCUS, Releigh enUnivega. Ook biedt het verdere mobiliteitsoplossingen met het leasemerk Lease-a-bike of de verzekeringsoplossing Protect-a-bike. Naast e-bikes heeft Derby Cycle hoogwaardige mountainbikes, racefietsen, trekking-, stads-, cross- en kinderfietsen in het assortiment.

JCL Logistics Benelux JCL Logistics Benelux is een internationaal logistiek dienstverlener met vestigingen in ’s-Heerenberg, Eersel en Oosterhout. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de JCL Group met het hoofdkantoor in Zwitserland en veertig vestigingen in Europa. JCL is gespecialiseerd in de distributie en warehousing voor gerenommeerde fietsmerken en klanten in de chemische industrie. Buiten deze activiteiten is JCL voornamelijk actief in de totale logistieke supply chain voor de hightech en automotive industrie.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden