Clicky


Gökmen T. bekent en zegt alleen te hebben gehandeld

Gökmen T. bekent en zegt alleen te hebben gehandeld
22-03-2019 15:21 | Misdaad | auteur Redactie

UTRECHT - De 37-jarige verdachte heeft vanochtend bij de rechter-commissarisde hem verweten strafbare feiten bekend. Ook heeft hij verklaard dat hij alleen heeft gehandeld. Gelet op het onderzoeksbelang kan over zijn verklaring verder niets worden gemeld.

Daarnaast is vanochtend de eerder aangehouden 40-jarige man heengezonden. Deze man werd dinsdag aangehouden, omdat in zijn woning de 37-jarige verdachte is aangehouden. De afgelopen dagen is diepgaand onderzocht of de man enige betrokkenheid heeft gehad bij het schietincident of dat hij daarbij op enige wijze behulpzaam is geweest. Daar is geen bewijs voor gevonden en de man is dan ook geen verdachte meer.

Dinsdag werden al een 23- en een 27-jarige man heengezonden. Zij werden maandag aangehouden, omdat een speurhond een geurspoor trof dat van de rode Renault Clio naar een woning liep. Bij die woning werden de twee mannen aangetroffen. Zoals eerder vermeld, is uit het onderzoek geen enkele betrokkenheid van hen bij het schietincident gebleken en zijn beide mannen geen verdachte meer in het onderzoek.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions