Vrachtwagenchauffeur overleden nadat hij onwel werd op de A4 en van de weg raakte [update]

Vrachtwagenchauffeur overleden nadat hij onwel werd op de A4 en van de weg raakte [update]
21-03-2019 18:01 | Ongevallen | auteur Redactie

LEPELSTRAAT - [update 19:55 uur] Donderdagmiddag 21 maart is een vrachtwagenchauffeur onwel geworden tijdens het rijden over de A4 ter hoogte van Lepelstraat. De chauffeur reed vervolgens met zijn vrachtwagen door het hek langs de A4, dwars over een parallelweg, om vervolgens in het gras tot stilstand te komen. Hulpdiensten hebben de man ter plaatse gereanimeerd maar dit mocht niet meet baten. De man is ter plaatse overleden.

Het ongeval gebeurde even voor half zes op de A4 tussen Halsteren en Steenbergen. De vrachtwagen kwam uiteindelijk tot stilstand aan het Laageinde in Lepelstraat.

De chauffeur is door omstanders uit de vrachtwagen gehaald. Twee ambulances en de politie kwamen met spoed ter plaatse om hulp te verlenen. De hulpdiensten konden echter niks meer betekenen voor het slachtoffer.

Bij het ongeval zijn geen andere voertuigen betrokken geweest. Een bergingsbedrijf heeft de vrachtwagen weggesleept.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,463

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden