Wezenberg Trailers wordt importeur voor Nederland van HRD trailers

Wezenberg Trailers wordt importeur voor Nederland van HRD trailers
22-03-2019 08:18 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

IJSSELMUIDEN - Het familiebedrijf Wezenberg Trailers uit IJsselmuiden wordt per direct de importeur voor Nederland voor de in Emlichheim gevestigde trailerbouwer HRD.

Vanuit de huidige verkoop van Polyester Krone koeltrailers en Krone schuifzeiltrailers bestond de ambitie om klanten ook te kunnen gaan bedienen met levering van onder andere technisch hoogwaardige platte trailers en diepladers.

HRD trailer engineering is al decennia lang actief als trailer bouwer en heeft zich inmiddels in Duitsland en Scandinavië al ruimschoots bewezen als specialist in de speciaal bouw van trailers.

De samenwerking met Wezenberg Trailers is opgezocht omdat HRD graag met een bewezen trailer specialist haar naamsbekendheid in Nederland wil gaan vergroten.

De HRD producten worden in eigen huis getekend en ontworpen door de engineers van HRD, men biedt een kwalitatief hoogwaardig product tegen een reële prijs.

De uitbreiding naar levering van speciale opleggers sluit aan bij de groei die Wezenberg Trailers de laatste jaren heeft mee gemaakt.

Met recent een uitbreiding van het aantal verkopers van één naar twee personen en sinds begin 2018 een versterkte binnendienst is Wezenberg Trailers nu een trailer specialist die niet alleen veel verstand heeft van opleggers maar die ook haar relaties kan ontzorgen tijdens en na aankoop van de trailer.

Met een in 2020 te realiseren nieuwe werkplaats aan de Spoorstraat 26 te IJsselmuiden is Wezenberg Trailers meer en meer "your secialist in trailers".

Op de Transport Compleet beurs in Hardenberg (26/27/28 maart) kunt u in hal 5 (standnummer 536) op de stand van Wezenberg Trailers kennismaken met de producten van HRD trailers.

Dit betreft een gesponsord artikelNieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden