Clicky


Hegmann Transit plaatst grote order bij Nooteboom

Hegmann Transit plaatst grote order bij Nooteboom
21-03-2019 09:27 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

SONSBECK - Hegmann Transit GmbH & Co. KG uit Sonsbeck (D) heeft haar wagenpark uitgebreid met een groot aantal Nooteboom EURO-PX diepladers en MANOOVR semidiepladers.

Hegmann Transit GmbH & Co. KG uit Sonsbeck (D) heeft haar wagenpark uitgebreid met een groot aantal Nooteboom diepladers en Manoovr semidiepladers. Hegmann Transit is een partner binnen de BigMove Gruppe, een samenwerkingsverband van 15 transporteurs met een specialisatie in exceptioneel transport. Hegmann Transit had in haar wagenpark al tientallen Nooteboom opleggers.

De nieuwste aanwinsten zijn bestemd voor zware machinetransporten. De totale investering bestaat uit verschillende voertuigen. De EURO-PX dieplader met een 2-assige Interdolly zijn van het type EURO-95-24ICP. De 5-assige Manoovr uitschuifbare opleggers – type MPL-85-05(V) zijn geleverd met 950mm brede een gieksleuf en 80 tons opritten.

Voor Hegmann Transit is dit de eerste investering in Manoovr semidiepladers. De belangrijke voordelen van de Manoovr semidiepladers waren voor Hegmann doorslaggevend bij de aankoop. De combinatie van de lage laadvloer, de gieksleuf en de 80 tons opritten maakt het mogelijk om zeer zware en hoge bouwmachines met de Manoovr semidieplader te vervoeren.

Voorheen werden veel van deze machines op 2-bed-4 dieplader vervoerd. Naast een gunstige kostprijs en een zeer hoog laadvermogen biedt de Manoovr, door zijn kortere combinatielengte ten opzichte van een 2-bed-4 dieplader, een belangrijk voordeel bij het aanvragen van ontheffingen en transportbegeleiding.

Wanneer de vervoerde machines te hoog worden voor een Manoovr semidieplader, dan kan Hegmann Transit één van haar EURO-PX diepladers gebruiken. Op de komende BAUMA, die van 8 t/m 14 april wordt gehouden in München, is de Manoovr van Hegmann Transit een van de blikvangers op de Nooteboom stand FN 721-10.

Foto's

  • Profile Nooteboom
    Profile Nooteboom
  • Profile Nooteboom
    Profile Nooteboom
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,179
Diesel1,956

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions