Wilders: Grapperhaus moet opstappen

Wilders: Grapperhaus moet opstappen
19-03-2019 16:47 | Politiek & Verkiezingen | auteur ANP

DEN HAAG - Minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) moet opstappen, vindt PVV-leider Geert Wilders. De minister moet de consequentie trekken uit het feit dat het Openbaar Ministerie de verdachte van de schietpartij in Utrecht van maandag heeft vrijgelaten, zegt hij.

De man had "een strafblad van hier tot Tokio'', onderstreept Wilders. Politiek verantwoordelijke Grapperhaus moet daarom "zijn biezen pakken''.

Wilders liet weten een motie van wantrouwen tegen Grapperhaus te zullen indienen als de hij de kans daartoe krijgt. De PVV-leider wil een debat over de aanslag van maandag. De Tweede Kamer heeft daarover nog niet beslist.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,463

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden