Tien STAS Buildstar kippers voor A.Jansen

Tien STAS Buildstar kippers voor A.Jansen
18-03-2019 16:57 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

NIEUWKOOP - Bij A. Jansen B.V. uit Son rijden de eerste STAS Buildstar kippers rond. H.W. van der Peet & Zn heeft tien STAS kippers verkocht aan A. Jansen B.V. Inmiddels zijn de eerste Buildstar-kippers afgeleverd in het Brabantse Son.

Laag ledig gewicht

STAS kippers staan bekend om hun stabiliteit en hebben door hun brede chassis veilige en goede kip-eigenschappen. Daarnaast zijn de STAS-kippers slijtvast en piekfijn afgewerkt. Allemaal redenen waarom A. Jansen B.V. voor STAS kiest. Doorslaggevend was echter het lage ledig gewicht van het voertuig. Door het gebruik van hoogwaardige aluminium legeringen en slim ontwikkelde profielen kan de oplegger licht en toch zeer sterk gemaakt worden. De Buildstar is volledig van aluminium, zowel het chassis als de kipbak.

De bodemplaat van de kipbak is van RVS. Op de eerste plaats vanwege de extra slijtvastheid, maar ook omdat RVS zeer glad is. Daardoor lost de bak gemakkelijker en blijft er minder restmateriaal achter in de kipbak.

H.W. van der Peet & Zn. is exclusief importeur van het merk STAS, voor geheel Nederland. STAS heeft een zeer breed en divers gamma in stalen en aluminium kipper opleggers en schuifvloeren.

Een goed begin, is het hele werk. Dat is de filosofie van A. Jansen B.V. Het bedrijf omvat zes werkmaatschappijen en is in diverse Europese landen actief op het gebied van beton, infra, recycling, transport en verhuur. Het wagenpark telt 130 voertuigen, waarvan 24 kipper trailers. Met de levering van tien STAS-Buildstar kippers door H.W. van der Peet & Zn., komt dat aantal in totaal op 34.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden