Transport Online - Nieuwe naamgeving voor Faber Halbertsma Group bedrijven

Nieuwe naamgeving voor Faber Halbertsma Group bedrijven

Nieuwe naamgeving voor Faber Halbertsma Group bedrijven
18-03-2019 13:49 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ROTTERDAM - Vanaf vandaag veranderen de namen van alle bedrijven die tot de Faber Halbertsma Group behoren. De overkoepelende naam ‘Pooling Partners’ valt weg. De nieuwe groepsbranding werd ingeluid met een slag op de gong tijdens de beursopeningsceremonie van Euronext Amsterdam op maandag 18 maart.

Faber Halbertsma Group is marktleider in Europa op het gebied van het leveren van duurzame houten verpakkingsproducten en palletpoolingsdiensten die een bijdrage leveren aan een circulaire economie. Het van oorsprong Nederlandse familiebedrijf heeft een jaaromzet van €324 miljoen en biedt plaats aan circa 840 medewerkers.

Trots op eigen kracht

Het wegvallen van de naam Pooling Partners vertaalt zich naar een duidelijke focus op het positioneren van de individuele merken in de markt, terwijl de uitstraling van de groep wordt behouden. De rebranding zorgt ervoor dat de bedrijven zich meer kunnen toeleggen op waar zij in uitblinken. De stap om helderheid te creëren in de structuur van de bedrijfsnamen weerspiegelt ook weer de focus op eenvoud. Door als groep visueel wel als eenheid naar buiten te treden, versterkt ieder bedrijf de positie van de andere. IPP, PAKi, PRS en vPOOL zijn de voornaamste bedrijven die binnen de Faber Halbertsma Group actief zijn, aangevuld met een reeks productiebedrijven.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,852
Diesel1,492

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen