Transport Online - Klant probeert taxichauffeur tijdens het rijden te wurgen

Klant probeert taxichauffeur tijdens het rijden te wurgen

Klant probeert taxichauffeur tijdens het rijden te wurgen
16-03-2019 15:50 | Misdaad | auteur Redactie

BREDA - Een klant van een taxi heeft zaterdagmorgen geprobeerd de taxichauffeur te wurgen onder het rijden. Hij is aangehouden, meldt de politie.

Zaterdagochtend rond 04:45 uur bracht een taxi een jongeman van Tilburg naar Breda. Bij het opgegeven adres ontstond er een betalingsprobleem. De klant wilde niet betalen. Na contact gehad te hebben met de politie besloot de chauffeur de klant terug te rijden naar Tilburg. Op de Franklin Rooseveltlaan ging het mis. Terwijl de taxi ongeveer 70 km/u reed deed de passagier zijn armen om de chauffeur en kneep zijn keel dicht.

De chauffeur trapte hard op zijn rem en beet de passagier in zijn hand. Zo kon hij los komen en uitstappen. De passagier stapte ook uit en er ontstond een worsteling. Gelukkig stopte er iemand die de verdachte rustig kreeg. 112 werd gebeld en al snel was de politie ter plaatse. De 26-jarige man uit Breda wordt niet alleen verdacht van mishandeling maar hij zou ook een deurhendel afgebroken hebben van de taxi. Aan het bureau bleek hij een kleine hoeveelheid harddrugs bij zich te hebben.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,741
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions