Clicky

 
Transport Online - Van 18-21 maart nachtelijke afsluitingen Coentunnel

Van 18-21 maart nachtelijke afsluitingen Coentunnel

Van 18-21 maart nachtelijke afsluitingen Coentunnel
15-03-2019 11:19 | Weer en Verkeer | auteur Redactie

AMSTERDAM - Van maandag 18 tot en met donderdag 21 maart 2019 werkt Rijkswaterstaat gedurende vier nachten aan het onderhoud van de Coentunnel. Iedere nacht is er één van de vier tunnelbuizen afgesloten.

Alleen in de nacht van 20 op 21 maart 2019 geeft dat enige vertraging voor het verkeer als gewerkt wordt in de tunnelbuis van Amsterdam richting Zaandam. Het verkeer richting Amsterdam-Noord wordt dan namelijk door de wisselbuis geleid en moet draaien bij afrit 3 (Westzaan) op de snelweg A8. De extra reistijd bedraagt circa tien minuten. In de andere nachten kan het verkeer sneller door de andere tunnelbuizen. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Inspectie tunnelsystemen Coentunnel

Rijkswaterstaat beheert in totaal 19 tunnels in het Nederlandse snelwegennet. Ook de Coentunnel valt daaronder. Om deze tunnels in goede conditie te houden vinden er regelmatig inspecties en onderhoudswerkzaamheden plaats. Deze geven tijdelijke verkeershinder, maar veiligheid staat altijd voorop: onze tunnels behoren tot de veiligste van Europa.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,062
Diesel2,064

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden