Transport Online - Nieuwe Ginaf X6 voor Bergevoet

Nieuwe Ginaf X6 voor Bergevoet

Nieuwe Ginaf X6 voor Bergevoet
14-03-2019 10:04 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

DOETINCHEM - Woensdag 13 maart mocht Bakker Bedrijfswagens Doetinchem de sleutels overhandigen van deze woeste GINAF X6 4243 43 ton, aan Niels en Matthijs Bergevoet van Bergevoet Amoveertechniek en Asbestsanering in Doetinchem.

De GINAF is zeer compleet met de sterke MX 13 530 pk motor, TraXonbak zestien versnellingen met off-roadtoepassingen, lederen chauffeursstoel, overdrukunit, door LAKO opgebouwd 30 ton's kabelsysteem, weegsysteem en centrale vetsmering en aan de veiligheid is ook gedacht door middel van een 270 graden camera systeem en een achteruitrijcamera.

Bergevoet Amoveertechniek en Asbestsanering is vanaf de oprichting in 1979 gevestigd in Doetinchem een middelgroot bedrijf op gebied van amoveren, totaalsloop, renovatiesloop, binnenstedelijk amoveren, demontage, asbestsanering en brandschade.

Met kundig personeel en materieel kunnen zij elke opdracht aan, als duurzaam sloopbedrijf doet Bergevoet het werk vanzelfsprekend met zorg voor veiligheid en milieu. Doel is zoveel mogelijk materiaal hoogwaardig te gebruiken.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,657
Diesel1,324

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions