Transport Online - 'Vriendin van Raymond van Barneveld komt uit Londen en is 35'

 


'Vriendin van Raymond van Barneveld komt uit Londen en is 35'

'Vriendin van Raymond van Barneveld komt uit Londen en is 35'
13-03-2019 09:29 | Showbizz | auteur ANP

DEN HAAG - De nieuwe vriendin van darter Raymond van Barneveld is 35 jaar oud en komt uit Londen. Dat zegt zijn zaakwaarnemer tegen het AD. Hij ontkent verder de geruchten dat het gaat om een vrouw die dertig jaar jonger is dan de 51-jarige Barney en actief is of was in de pornoindustrie.

Wie de vrouw dan wel is en hoe lang de twee elkaar kennen, wil hij uit privacyoverwegingen niet zeggen. Wel bevestigt de manager de authenticiteit van het geruchtmakende filmpje dat dinsdag opdook bij The Sun. Op de beelden zijn Barney en de vrouw kussend te zien. "Ik weet wie ze is”, verzekert de manager die de aanstaande scheiding tussen de Haagse darter en zijn vrouw Silvia na de publicatie bekendmaakte.

Barney en Silvia zouden al eerder besloten hebben uit elkaar te gaan en hun breuk in alle rust hebben voorbereid. "Ze waren tot de conclusie gekomen dat het niet meer werkte, maar hadden op dat moment geen haast. Voor Raymond en Silvia hoefde een scheiding zeker niet op stel en sprong. Een overval, vorig jaar zomer in de woning van de Van Barnevelds, en de nasleep daarvan zette de breuk op een lager pitje."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,589
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden