Transport Online - Haukes Transport failliet 'maar al doorgestart door Albers Transport'

Haukes Transport failliet 'maar al doorgestart door Albers Transport'

Haukes Transport failliet 'maar al doorgestart door Albers Transport'
11-03-2019 13:52 | Faillissementen | auteur Redactie

KEKERDOM - Vorige week dinsdag 5 maart is voor de rechtbank van Gelderland Haukes Transport BV failliet verklaard. Volgens de Kamer van Koophandel werkten er rond de 14 medewerkers op het moment van het faillissement.

Waardoor het bedrijf failliet is gegaan is, nog, niet bekend. Curator mr. Bouwman is voor de redactie van Transport Online niet bereikbaar voor een toelichting niet per telefoon en niet per e-mail.

Maandag vernam de redactie van Transport Online uit zeer betrouwbare bron dat (een gedeelte van) het failliette bedrijf is doorgestart door Albers Transport uit Doesburg. Of er hier een werkplek voor alle medewerkers is gevonden is niet bekend. Volgens de bron zijn de chauffeurs sinds vandaag bij hun nieuwe werkgever aan het werk.

Zowel de curator als Albers Transport hebben maandag nog niet willen reageren op de doorstart.

Haukes Transport is rond 1909 ontstaan vanuit Kaasfabriek 'Onder Ons' opgericht door Hermann Haukes. In 1955 op bijna 77-jarige leeftijd overleed Hermann Haukes. Zijn zonen zetten het bedrijf toen voort. Het bedrijf is inmiddels actief in vele takken van transport waaronder bouwtransport, bulktransport, op- en overslag en logistieke diensten.

Albers Transport is gevestigd in Doesburg en in 1946 opgericht door Th.B. Albers. Inmiddels staat de derde generatie Albers aan het roer van het transportbedrijf. Ook Albers Transport is gespecialiseerd in met name bouwtransport en op- en overslag van met name bouwmaterialen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,742
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions