Ontknoping Wie is de Mol? dichtbij

Ontknoping Wie is de Mol? dichtbij
09-03-2019 09:53 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - Molloten komen er zaterdag eindelijk achter of al hun verdenkingen en theorieën kloppen. Zaterdagavond is de ontknoping van Wie is de Mol? Dan wordt bekend of Merel Westrik, Nielson of Sarah Chronis de saboteur is.

De ontknoping wordt live uitgezonden in het bijzijn van publiek in Amsterdam op NPO 1. Daarnaast kunnen fans de allerlaatste aflevering ook op het witte doek zien in twaalf zalen van bioscoopketen Vue.

Het negentiende seizoen speelde zich af in Colombia. Bijzonder aan deze reeks was dat er voor het eerst in de geschiedenis twee kandidaten in één aflevering naar huis moesten. In de zevende aflevering kregen Rick Paul van Mulligen en Jamie Trenité allebei een rood scherm.

Rik van de Westelaken

Het was daarnaast de eerste keer dat oud-winnaar Rik van de Westelaken te zien was als presentator van Wie is de Mol? De presentator, die zelf in seizoen vijftien Margriet van der Linden ontmaskerde, volgde Art Rooijakkers op.

Ook deze negentiende reeks is weer een kijkcijfertopper. Wekelijk stemmen er tussen de 2,5 miljoen en 3 miljoen kijkers af op het programma.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,783
Diesel1,473

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden