Transport Online - The Voice blijft nog drie jaar bij RTL4

The Voice blijft nog drie jaar bij RTL4

The Voice blijft nog drie jaar bij RTL4
08-03-2019 17:19 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - The Voice of Holland’, ‘The Voice Kids’ en ‘The Voice Senior’ zijn minimaal de komende drie jaar nog te zien bij RTL 4. Dat heeft RTL vrijdag bekendgemaakt.

Martijn Krabbé is de constante presentatiefactor in de drie formats. ‘The voice of Holland’ presenteert hij samen met Chantal Janzen. Hij neemt de presentatie van ‘The Voice Senior’ op zich met Lieke van Lexmond en Jamai Loman staat zij aan zij met Krabbé bij ‘The Voice Kids’.

Met dit nieuws maakt RTL een eind aan de speculaties over waar The Voice vanaf volgend seizoen te zien is. The Voice wordt geproduceerd door Talpa. Het leek een logische stap te zijn dat John de Mol de programma's mee zou nemen naar SBS.

Volgorde

Net als afgelopen jaar wordt in augustus het Voice-seizoen geopend met de jongste editie van de drie: ‘The Voice Senior’. Vanaf november volgt het tiende seizoen van ‘The Voice of Holland’. Na dit jubileumseizoen gaat direct ‘The Voice Kids’ van start.

Over de samenstelling van de coaches in 'The voice of Holland', 'The Voice Senior' en 'The Voice Kids' kan RTL nu nog niets zeggen.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,659
Diesel1,280

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions