Clicky


Verkeershinder door ongeval op A27

Verkeershinder door ongeval op A27
17-01-2012 20:33 | Ongevallen | auteur de redactie
UTRECHT - Op de A27 tussen de knooppunten Everdingen en Rijnsweerd is dinsdagavond om ongeveer 18:15 een ongeval gebeurd waarbij meerdere personenauto’s en een vrachtwagen betrokken waren. De rijbaan werd korte tijd volledig afgesloten om de hulpdiensten hun werk te laten doen. Hier was onder andere een traumahelikopter voor opgeroepen meldt de Verkeersinformatiedienst.

Vanwege de rijbaanafsluiting ontstond er al snel een file van 7 kilometer. Rond 19:00 uur was de file aangegroeid tot 9 kilometer vanaf het knooppunt Everdingen. Weggebruikers die in de file stonden spraken over een vertraging van ruim een uur. Nadat de hulpdiensten hun werk gedaan hadden, kon Rijkswaterstaat de linkerrijstrook vrijgeven. De overige rijstroken blijven voorlopig afgesloten omdat de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) bezig is met een onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Als dit afgerond is, kan begonnen worden met de berging van de betrokken voertuigen.

Rijkswaterstaat verwacht dat het onderzoek nog tot 20:00 uur gaat duren. Totdat het onderzoek is afgerond blijven er drie rijstroken afgesloten. Hoeveel rijstroken er afgesloten moeten blijven tijdens de bergingswerkzaamheden is vooralsnog onduidelijk.

Weggebruikers tussen Gorinchem en Utrecht kunnen de file omzeilen door op het knooppunt Everdingen richting Amsterdam te gaan rijden, over de A12, A2, A9 en A1.


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 5 juni t/m zondag 11 juni

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,964
Diesel1,646

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions