Transport Online - Bleckmann breidt uit naar nieuwe locatie in Oudenaarde

Bleckmann breidt uit naar nieuwe locatie in Oudenaarde

Bleckmann breidt uit naar nieuwe locatie in Oudenaarde
07-03-2019 16:45 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

EINDHOVEN - Bleckmann kondigt de opening van een nieuw distributiecentrum in Oudenaarde aan. De nieuwe locatie is volledig operationeel en stelt Bleckmann in staat om meer goederen te verwerken en een uitgebreidere service te verlenen aan internationale klanten binnen hun B2B en B2C kanalen.

Het nieuwe distributiecentrum in Oudenaarde is strategisch gelegen in de nabijheid van de E17 en de N60, met een zeer goede verbinding naar de havens van Antwerpen en Gent en handige verbindingen naar het buitenland (met name naar Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk). De magazijnruimte biedt bijna 10.000 m2 opslagcapaciteit aan met de hoogst vereiste flexibiliteit.

Het nieuwe magazijn is bedoeld om diensten uit te voeren voor verschillende huidige klanten van Bleckmann, met voldoende ruimte om op te schalen om zo tegemoet te komen aan nieuwe zakelijke en toekomstige kansen.

Met de opening van dit distributiecentrum heeft Bleckmann al 25 werkplekken in de regio gecreëerd, en naar verwachting zullen er meer vacatures beschikbaar zijn met de verdere groei van het bedrijf.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,266

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions