Clicky

 
Transport Online - College Tour terug met Matthijs van Nieuwkerk

College Tour terug met Matthijs van Nieuwkerk

College Tour terug met Matthijs van Nieuwkerk
06-03-2019 13:20 | Binnenland | auteur ANP

HILVERSUM - De bevestiging is er: College Tour keert terug bij de publieke omroep en Matthijs van Nieuwkerk wordt inderdaad de presentator, zo bevestigt de NTR. Van Nieuwkerk treedt daarmee in de voetsporen van Twan Huys. De NPO zet het programma van Van Nieuwkerk meteen in de schijnwerpers: voortaan is de show te zien op NPO 1.

Het programma wordt een samenwerking tussen de NTR en BNNVARA. De formule van het programma blijft hetzelfde: studenten mogen onder leiding van een moderator vragen stellen aan een gast. Eerder werd het programma van 2007 tot maart 2018 gepresenteerd door Twan Huys. Toen hij naar RTL vertrok, ging de NTR op zoek naar een nieuwe presentator.

Mediadirecteur van de NTR Willemijn Francissen is in haar nopjes met de doorstart, en met Matthijs van Nieuwkerk in het bijzonder. "We zijn heel blij dat Matthijs ja heeft gezegd tegen College Tour. En ook dat de collega’s van BNNVARA hierin mee willen gaan. De NPO heeft het ook nog eens een prachtslot gegeven op de zondagavond op NPO 1 - we hebben, kortom, alle reden om uit te kijken naar een nieuwe serie.”

College Tour start op zondag 19 mei op NPO 1 met 5 afleveringen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,962
Diesel1,582

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen