Clicky


Trailer met vloeibare mest gekanteld op A2

Trailer met vloeibare mest gekanteld op A2 [+foto's]
06-03-2019 12:02 | Ongevallen | auteur Redactie | ANP

BRUCHEM - Woensdagochtend 6 maart rond 11:00 uur is een trailer met vloeibare mest gekanteld op de A2 ter hoogte van Bruchem. De trekker staat nog overeind.

De hulpdiensten zijn met veel materieel aanwezig.

Over de toestand van de vrachtwagenchauffeur is op dit moment nog niets bekend.

Rijkswaterstaat waarschuwt dat het verkeer in de avondspits rekening moet houden met ernstige vertragingen die kunnen oplopen tot een uur en raadt aan de omleidingsborden te volgen.

Rijkswaterstaat gaat pas na de avondspits beginnen met het bergen van de vrachtwagen. Daarna moet de vangrail worden gerepareerd. Een woordvoerder zei te verwachten dat deze werkzaamheden de hele nacht gaan duren. Hij zei te hopen dat de klus donderdag voor de ochtendspits is geklaard.

Verkeer richting Utrecht kan het beste omrijden via Waalwijk en verkeer naar Den Bosch moet via Breda.

De ontstane ravage is groot en de files groeien, volgens Rijkswaterstaat snel op de A2. Richting Den Bosch kun je het beste Breda aanhouden. Richting Utrecht volg je Waalwijk A59, A27.

Update 12:15 uur

Richting het zuiden zijn er nu twee rijstroken open. De linkerrijstrook blijft dicht. Richting Utrecht wordt hard gewerkt om daar ook een tweede rijstrook te kunnen openen, meldt Rijkswaterstaat.