Transport Online - Lex Uiting: 'Stopzetten RTL Late Night kwam te vroeg'

 


Lex Uiting: 'Stopzetten RTL Late Night kwam te vroeg'

Lex Uiting: 'Stopzetten RTL Late Night kwam te vroeg'
06-03-2019 09:41 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - Lex Uiting vindt dat de stekker te vroeg uit RTL Late Night met Twan Huys is getrokken. "Een journalistiek talent als Twan had zoveel meer verdiend dan dit", zegt de presentator en 'sidekick' van Twan in het AD.

Volgens Lex was bij veel kijkers "de beeldvorming niet juist". "Veel mensen die ik kritiek hoorde uiten op het programma, haalden die kritiek uit de media. Ze gaven toe zelf niet eens naar Late Night te kijken."

"Dit was een programma in opbouw en we waren er nog niet. Al heeft het zich echt ontwikkeld", vindt Lex. "Ik hield er rekening mee dat een discussie over Late Night misschien ergens in de lente zou plaatsvinden. Maar nu al…?"

Zelf was Lex niet bij de laatste uitzending aanwezig. "Daar aan tafel zitten was niet ‘in Frage’ en ik had wat privéafspraken in het Zuiden. Maar ik twijfelde wel een beetje", aldus de presentator, die in Limburg carnaval aan het vieren was. "Dit was natuurlijk heftig nieuws. Al was ik er alleen maar even achter de schermen. Het is de eeuwige spagaat waarin ik zit, die tussen de Zuidelijke gemoedelijkheid en het Gooische matras."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,589
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden