Ouder echtpaar in Nijmegen overvallen en opgesloten

Ouder echtpaar in Nijmegen overvallen en opgesloten
05-03-2019 11:23 | Misdaad | auteur Redactie

NIJMEGEN - Maandagavond omstreeks 22.45 uur is een ouder echtpaar van rond de 70 overvallen in hun woning door vermoedelijk drie mannen. De overval vond plaats in een woning aan de Kerkstraat in Nijmegen. De bewoners werden opgesloten in een kamer nadat de mannen diverse waardevolle spullen hadden buitgemaakt. Het drietal droeg bivakmutsen. Er zou gedreigd zijn met een wapen door één van de overvallers. Niemand raakte gewond, aldus de politie.

Volgens de politie heeft de overval ongeveer een uur geduurd. Nadat de overvallers waren vertrokken wisten de bewoners de aandacht te trekken van een passant met kloppen en bonken op het raam en een briefje met daarop de tekst: “Help, bel 112”. De passant waarschuwde direct de politie die kort daarna ter plaatse kwam. Een agent is de woning ingegaan en heeft het echtpaar uit de kamer bevrijd.

De politie startte direct met het onderzoek en hoopt dat mensen wat gezien of gehoord hebben of andere informatie hebben die kan leiden tot het oplossen van deze zaak.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,786
Diesel1,476

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden