Clicky

 
Transport Online - Coolblue neemt honderd procent elektrische busjes in gebruik

Coolblue neemt honderd procent elektrische busjes in gebruik

Coolblue neemt honderd procent elektrische busjes in gebruik
05-03-2019 10:21 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ROTTERDAM/AMSTERDAM - Dinsdagochtend 5 maart vertrokken de eerste goedgevulde honderd procent elektrische Coolblue-busjes om tv’s bij klanten in Rotterdam en Amsterdam te bezorgen. De nieuwe busjes rijden op energie die het e-commercebedrijf zelf gaat opwekken met zijn eigen zonnedak. Coolblue verwacht de bezorging met elektrische busjes later dit jaar verder uit te breiden naar andere grote Nederlandse steden.

Vandaag start Coolblue met het testen van de honderd procent elektrische busjes voor de bezorging van tv’s. De busjes rijden op energie die het e-commercebedrijf zelf gaat opwekken met het nieuwe zonnedak op zijn magazijn in Tilburg.

Wie vanaf vandaag in de omgeving van Rotterdam of Amsterdam een tv bestelt, heeft een grote kans dat deze de volgende dag met een elektrische bus wordt bezorgd. Bij de bezorging met elektrische busjes krijgen klanten dezelfde service die ze van Coolblue gewend zijn. Zo hoeft niemand onnodig lang thuis te blijven. Klanten ontvangen hun bestelling de volgende dag binnen een tijdvak van 1 uur. Een kwartier van tevoren ontvangen ze een sms met het exacte tijdstip van bezorging.

Pieter Zwart, Beginbaas Coolblue: “Vandaag bezorgen we voor de eerste keer tv’s bij klanten met onze nieuwe elektrische busjes. We komen ‘m zelf brengen en zetten ‘m neer waar de klant wil. We verwachten dat tachtig procent van alle tv’s in Rotterdam en Amsterdam met deze elektrische busjes bij onze klanten wordt bezorgd.”

Later dit jaar wil Coolblue de bezorging met elektrische busjes verder uitbreiden naar andere grote Nederlandse steden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,068
Diesel2,070

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden