Transport Online - Paul Haverkamp nieuwe algemeen directeur MAX-Repair

Paul Haverkamp nieuwe algemeen directeur MAX-Repair

Paul Haverkamp nieuwe algemeen directeur MAX-Repair
05-03-2019 09:47 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ASSEN - Het fabricaatonafhankelijke schadeherstelnetwerk MAX-Repair, heeft Paul Haverkamp (49) benoemd tot algemeen directeur. Haverkamp bekleedde vanaf 1993 verschillende functies binnen de verzekeringswereld. Waarvan de laatste vijf jaar bij het op transport en logistiek gerichte TVM Verzekeringen. Paul Haverkamp volgt in deze functie de op 1 november jongstleden vertrokken Allard Pit op.

Haverkamp heeft een ruime ervaring binnen de sectoren transport en logistiek. Hij onderhield vanuit zijn vorige functies als Directeur verkoop en marketing bij TVM, zowel in Nederland als 8 Europese landen contacten met ondernemers in het weg- en watertransport, de logistiek- en automotive branche. Verder hield hij zich bezig met het medebepalen van de strategie, innovatie van producten en diensten en werkte mee aan branchegerichte onderzoeken.

Desgevraagd geeft hij aan: “Dit is met het oog op mijn carrière en netwerk een logische stap. Veel van de MAX-Repair klanten zijn met hun zwaar materieel actief in transport, logistiek en aanverwant de agrarische- en bouwsector. Aan de andere kant zijn er de relaties met de verzekeraars. Zelf heb ik niet echt een technische achtergrond, maar die is ook in meer dan voldoende mate aanwezig bij de aangesloten MAX-Repair bedrijven. Waar ik mij vooral op wil richten is het verbinden van de diverse betrokken partijen, maar ook het verder ontwikkelen van de sturing van schadestromen. In tegenstelling tot bij personenauto’s en bestelwagens staat dit binnen de zwaar transportmarkt nog aan het begin van de ontwikkelingen. Ik wil daar mijn expertise inzetten om niet alleen tot een betere samenwerking te komen, maar ook tot een beter en voordeliger herstel van schades, waarbij de kwaliteit en het ontzorgen van de klanten centraal staat. Verder zal ik als boegbeeld van MAX- Repair, nieuwe en bestaande klanten, verzekeraars, maar ook beurzen en bijeenkomsten bezoeken, om daar het totaalpakket uit te dragen en toe te lichten. In Nederland kennen we een mooi, goed verspreid netwerk en inmiddels zijn de eerste MAX-Repair vestigingen in het buitenland een feit. Ook op dat gebied zie ik mooie uitdagingen.”

franchiseorganisatie MAX-Repair zijn inmiddels meerdere merken aangesloten, die door hun krachtenbundeling een landelijk netwerk vormen. Naast het uitgebreide en vakkundige schadeherstel (variërend van spotrepair tot het herstel van verwrongen chassis’ door middel van de innovatieve Rijdende Richter) aan allerhande zwaar materieel, richten deze bij Focwa aangesloten bedrijven zich ook op het ontwikkelen en realiseren van reclame-uitingen op voertuigen, hulp bij schadelastbeheersing en advies bij schade-afhandeling.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,821
Diesel1,496

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions