Clicky


Politie op zoek naar vrachtwagenchauffeur na aanrijding Lochem

Politie op zoek naar vrachtwagenchauffeur na aanrijding Lochem
07-01-2012 16:48 | Ongevallen | auteur de redactie
LOCHEM - De politie in Lochem wil graag in contact komen met de bestuurder van een vrachtauto die dinsdag 3 januari betrokken was bij een aanrijding op de Vordenseweg in Lochem. Bij deze aanrijding is, naar later bleek, een 65-­jarige fietster uit Lochem gewond geraakt.

Een 65­jarige vrouw uit Lochem fietste dinsdag 3 januari tussen 12.00 en 13.00 uur over de Vordenseweg ter hoogte van Ruighenrode in Lochem. Zij werd daar aangereden door een vrachtauto die naar rechts moest uitwijken voor een tegemoetkomende auto. De vrouw kwam door de aanrijding ten val.

De bestuurder van de vrachtauto is uitgestapt en heeft aan de vrouw gevraagd of alles goed was. Toen de vrouw aangaf dat het goed met haar ging is de vrachtwagenchauffeur verder gereden. De vrouw heeft zich later toch onder doktersbehandeling gesteld. Hierbij bleek dat ze door de val een aantal ribben en rugwervels had gebroken. De vrouw is opgenomen in het ziekenhuis.

De politie wil graag in contact komen met de bestuurder van de vrachtauto en met getuigen van de aanrijding. Zij kunnen hiervoor bellen met 0900 ­ 8844.


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 5 juni t/m zondag 11 juni

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,964
Diesel1,646

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions