GenieGrips introduceert 'Loading Mirrors' op de LogiMAT 2019

GenieGrips introduceert 'Loading Mirrors' op de LogiMAT 2019
28-02-2019 14:02 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

MELBOURNE - GenieGrips, producent van duurzame rubberproducten voor heftruckvorken, introduceert op de LogiMAT haar wereldprimeur van de ‘Loading Mirrors’, een simpele en efficiënte oplossing om de heftruckchauffeur vóór de lading te laten kijken.

De GenieGrips ‘Loading Mirrors’ worden door middel van magneten of een plakstrip op de mast van de heftruck geplaatst. Na goed te zijn ingesteld ziet de chauffeur de punt van de vork in de spiegels en kan hij voor de lading kijken die hij vervoerd zonder dat er een dode hoek ontstaat.

De GenieGrips ‘Loading Mirrors’ maken het mogelijk voorwaarts te rijden met lading en deze lading bijvoorbeeld veiliger in een truck of stelling te plaatsen.

Verder heeft GenieGrips ‘Loading Mirrors’ als voordeel dat de chauffeur zich niet in allerlei onnatuurlijke houdingen hoeft te bewegen om zijn omgeving goed in de gaten te houden.

De ‘Loading Mirrors’ zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen ‘Slimview’ en ‘Wideview’ waardoor ze voor bijna iedere heftruck toepasbaar zijn.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden