Transport Online - Heppner neemt Hamacher Logistik GmbH over

Heppner neemt Hamacher Logistik GmbH over

Heppner neemt Hamacher Logistik GmbH over
28-02-2019 13:40 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

GRONAU - Een jaar na de vestiging in Nederland met de overname van familiebedrijf HaCas Transport in Gilze, heeft Heppner bekendgemaakt nu Hamacher Logistik GmbH te hebben overgenomen. Hamacher Logistik is de specialist in internationaal transport uit de regio Gronau, gelegen aan de grens tussen Noord-Duitsland en Nederland.

Met een personeelsbestand van 190 werknemers en een omzet van € 39 miljoen is Hamacher Logistik GmbH een internationale transportspecialist die wordt gekenmerkt door het familiebedrijf DNA. Het bedrijf levert en verzorgt transportoplossingen vooral op de handelsassen Nederland/Frankrijk en Duitsland/Frankrijk.

Als stichtend lid van het CTL-netwerk in Duitsland heeft het zijn eigen distributiemogelijkheden in Nederland en de regio Gronau. Deze acquisitie verhoogt dus ook de distributiemogelijkheden van Heppner in Duitsland.

Hamacher Logistik GmbH heeft ook een logistiek bedrijf in Gronau en in Nederland. In een eerste fase zal Hamacher Logistik GmbH zelfstandig blijven opereren met zijn netwerk van partners.

"De overname van Hamacher Logistik GmbH past perfect in onze ontwikkelingsstrategie om dicht bij onze klanten te staan ​​en onze transportoplossingen te versterken. We hebben een unieke combinatie van partnerschappen en lokale afdelingen waarmee we onze klanten het hoogste serviceniveau kunnen bieden op het gebied van tijd, kwaliteit en informatiecontrole", zegt Cédric Frachet, Directeur Strategie en Ontwikkeling Transport bij Heppner.

"We zijn erg blij om de krachten te bundelen met Heppner. We hebben er altijd naar gestreefd ons netwerk te optimaliseren en internationale transportoplossingen te ontwikkelen. Heppner stelt ons in staat waarde te creëren voor onze klanten door efficiënter te zijn in onze transport- en logistieke diensten: dit alles met een gedeelde aanpak van bedrijfs- en personeelszaken. Dit komt omdat we gemeenschappelijke waarden delen", zegt Lothar Petzold, voormalig aandeelhouder van Hamacher Logistik GmbH.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 1 juni t/m zondag 7 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,288

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions