Clicky


Vrouw overleden in woning Leens, man opgepakt

Vrouw overleden in woning Leens, man opgepakt
28-02-2019 10:14 | Binnenland | auteur Redactie

LEENS - In een woning in Leens is vannacht een 23-jarige vrouw om het leven gekomen. De vrouw werd ernstig gewond aangetroffen in haar woning aan de Van der Munniklaan. Hulpverlening mocht niet meer baten, aldus de politie. Politieagenten kregen een melding voor een reanimatie op het betreffende adres. Zij stelden in de woning vast dat de vrouw mogelijk het slachtoffer was geweest van een geweldsincident.

In het pand troffen de agenten ook een 30-jarige man aan. Hij werd hierop aangehouden. De politie onderzoekt de betrokkenheid van de verdachte bij de dood van het slachtoffer. De man zal in de loop van de dag in verzekering worden gesteld.

De 30-jarige woont ook in de woning. Naar de exacte relatie tussen de man en de vrouw doet de politie nog onderzoek. Het slachtoffer betrof een 23-jarige vrouw. In de woning lagen ook twee jonge kinderen te slapen. Voor hen is opvang geregeld.

Omdat de doodsoorzaak van de vrouw onduidelijk is, is direct opgeschaald. De woning is afgezet, waarna forensisch rechercheurs sporenonderzoek konden verrichten om zo meer duidelijkheid te kunnen krijgen over de toedracht. Dit onderzoek zal de hele dag in beslag nemen. Ook heeft de politie in de omgeving van de woning een buurtonderzoek gehouden.