Transportbedrijf Peter Hendriks Horst failliet verklaard

Transportbedrijf Peter Hendriks Horst failliet verklaard
27-02-2019 11:54 | Faillissementen | auteur Redactie

HORST - Voor de rechtbank van Limburg is dinsdag 26 februari transportbedrijf Peter Hendriks Horst BV failliet verklaard. Ook Peter Hendriks Groothandel BV en Peter Hendriks Beheer BV zijn op dezelfde dag failliet verklaard.

De oorzaak voor het faillissement is, nog, niet bekend. Bij het bedrijf zouden, volgens de Kamer van Koophandel, rond de 23 medewerkers werkzaam zijn.

Peter Hendriks, is al ruim 25 jaar werkzaam in de AGF-branche. Hij verdiende zijn sporen als commissionair en in 1997 is hij zijn eigen bedrijf begonnen.

Peter Hendriks Horst BV is gespecialiseerd in belevering in heel Nederland en België. Tevens onderhouden zij dagelijks meerdere lijnen met veilingen, handelscentra en havens in België, Nederland en het Ruhrgebied in Duitsland.

Of het bedrijf een doorstart maakt is op dit moment nog niet bekend.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,463

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden