Ecotrans neemt diervoeder transportenactiviteiten Van Dijk over

Ecotrans neemt diervoeder transportenactiviteiten Van Dijk over
27-02-2019 09:22 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

VORDEN - Ecotrans B.V. neemt, na vijf jaar prettige samenwerking, de veevoeder transportactiviteiten over van Transportbedrijf van Dijk B.V.

De familie M. van Dijk stopt het familiebedrijf na twee generaties lang actief te zijn geweest in het transport van bulk veevoeders en het stuk/zakgoed. De effectieve overname vindt plaats per 1 april 2019 en omvat veertien chauffeurs, acht bulk - en vier zakgoedcombinaties met meeneemheftrucks.

De directie is van mening dat deze overname een mooie volgende stap is in de verdere groei en ontwikkeling van Ecotrans, alsmede in het versterken van haar positie binnen de mengvoeder transportbranche.

Ecotrans B.V. staat bekend als transportspecialist en betrouwbare partner in de mengvoederbranche, sterk in het transport van bulk en zakgoedproducten zoals veevoeders, kunstmest, pre-mixen en andere agrarische producten. Alle stukgoedcombinaties hebben ADR en zijn uitgerust met meeneemheftrucks.

Ecotrans mag 95 procent van de mengvoederbedrijven in Nederland tot haar klant rekenen en heeft een vestiging in Vorden, Apeldoorn en Wesel (Dld).Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden