Transport Online - 'Dialoog doorstart Intertoys in volle gang'

'Dialoog doorstart Intertoys in volle gang'

'Dialoog doorstart Intertoys in volle gang'
25-02-2019 16:58 | Financieel | auteur ANP

AMSTERDAM - Gesprekken over een doorstart van het failliet verklaarde Intertoys zijn in volle gang. Volgens een woordvoerder wordt er gesproken met vier serieuze partijen en wordt later deze week meer duidelijk. Wie de partijen zijn, is niet bekend. De curator was vooralsnog niet bereikbaar voor commentaar.

Zolang de onderhandelingen lopen, blijven de winkels gewoon open en ook de webshop blijft in de lucht. Vorige week werd Intertoys failliet verklaard. Tot en met dit weekend konden klanten van Intertoys nog hun kadokaarten inwisselen. Dit was volgens Intertoys een geste aan de klanten, omdat doorgaans bij een faillissement kadokaarten niet meer ingewisseld kunnen worden.

Intertoys erkent dat het inwisselen van de kaarten dit weekend voor de nodige problemen heeft gezorgd. Ruim de helft van de kadokaarten die nog circuleerden zijn dit weekend te gelde gemaakt. Precieze aantallen en bedragen wilde een zegsman van de speelgoedwinkelketen niet geven. Voor het weekend liet Intertoys nog weten dat er tienduizenden kaarten in omloop waren met daarop in totaal zo'n 1 miljoen euro.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,836
Diesel1,505

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions