Baks Logistiek neemt diervoedertransport van Vendrig Transport over

Baks Logistiek neemt diervoedertransport van Vendrig Transport over
25-02-2019 12:22 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

BORCULO/SOMEREN - Baks Logistiek uit Borculo neemt per 1 april aanstaande het onderdeel diervoedertransport van Vendrig Transport uit Someren over. Vendrig gaat zich verder specialiseren in transport, opslag en handling van organische zuren en heeft besloten het transport van diervoeders af te stoten. De keuze is hierbij gevallen op Baks Logistiek.

Baks is een familiebedrijf met meer dan 60 jaar historie. Het staat bekend als een betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig (logistiek) dienstverlener die een sterke band heeft met de agro- en foodsector. Baks is onafhankelijk en werkt voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers in de agro business. Baks heeft een goede reputatie en staat bekend als een betrouwbare werkgever.

Voor Baks betekent deze overname een belangrijke verbreding van hun bestaande diervoeder transportactiviteiten. Met deze overname komt Baks in het bezit van 14 vrachtwagencombinaties die gespecialiseerd zijn in het transport van (dik) vloeibare diervoeders zoals aardappel-stoomschillen en tarwezetmeel. Ten gevolge van deze overname groeit het wagenpark met veertien vrachtwagencombinaties en groeit het personeelsbestand met zestien medewerkersNieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden