Afsluiting N201 door onderhoud aan Amstelaquaduct en Waterwolftunnel

Afsluiting N201 door onderhoud aan Amstelaquaduct en Waterwolftunnel
25-02-2019 11:18 | Weer en Verkeer | auteur Redactie

AALSMEER - De provincie Noord-Holland voert van 7 tot en met 10 maart 2019 onderhoud uit aan het Amstelaquaduct (tussen de gemeenten Uithoorn en De Ronde Venen) en aan de Waterwolftunnel (tussen de gemeenten Aalsmeer en Haarlemmermeer).

Het verkeer op de N201 wordt in de avond en nacht omgeleid en moet rekening houden met enige vertraging.

Afsluiting N201 ter hoogte van het Amstelaquaduct

De N201 wordt ter hoogte van het Amstelaquaduct afgesloten van donderdagavond 7 maart 20.00 uur tot vrijdagochtend 8 maart 05.00 uur. Het verkeer tussen de Middenweg Bovenkerkerpolder in Uithoorn en de aansluiting met de N196 in De Ronde Venen wordt met gele borden omgeleid via de Amsterdamseweg en de N196 (en vice versa).

Afsluiting N201 ter hoogte van de Waterwolftunnel

De Waterwolftunnel wordt van vrijdagavond 8 maart 19.00 uur tot zaterdagochtend 9 maart 06.00 uur en van zaterdagavond 9 maart 19.00 uur tot zondagochtend 10 maart 06.00 uur afgesloten. Het verkeer op de N201 wordt met gele borden omgeleid tussen de Legmeerdijk in Aalsmeer en de aansluiting met de Fokkerweg in Haarlemmermeer.

Werkzaamheden

Voor de veiligheid en doorstroming moeten het Amstelaquaduct en de Waterwolftunnel regelmatig worden onderhouden. De wanden en markeringen worden gereinigd, de veiligheidsmiddelen worden gecontroleerd en er vindt een brandpreventieonderzoek plaats. Ook wordt zwerfvuil verwijderd en wordt de riolering gecontroleerd.

Drie keer per jaar is het noodzakelijk om het Amstelaquaduct en de Waterwolftunnel volledig af te sluiten. Dit om de veiligheid van het onderhoudspersoneel te waarborgen en de werkzaamheden sneller te kunnen uitvoeren. Om het verkeer zo min mogelijk te hinderen vinden de werkzaamheden ’s nachts plaats.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,478

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden