Gemeente Den Haag voorkomt clash fans ADO en Ajax

Gemeente Den Haag voorkomt clash fans ADO en Ajax
24-02-2019 17:17 | Sport | auteur ANP

DEN HAAG - De gemeente Den Haag heeft zondag voorkomen dat ADO-fans en supporters van Ajax elkaar in de haren konden vliegen. De bedoeling was dat de bezoekers uit Amsterdam een demonstratie zouden houden op het Malieveld in Den Haag, maar daar stak burgemeester Pauline Krikke een stokje voor.

Om veiligheidsredenen werd besloten dat de vijf bussen uit Amsterdam moesten uitwijken naar het terrein bij het Internationaal Strafhof, dat veel verder verwijderd ligt van het centrum van de stad. De Ajax-fans demonstreerden tegen het feit dat ze al jarenlang niet welkom zijn bij ADO.

De beslissing van Krikke had ermee te maken dat op het Malieveld tientallen supporters van ADO de Ajax-fans opwachtten. Zij werden daar een tijd ingesloten door de politie, maar mochten later weer gaan. Toen hadden de Amsterdammers hun demonstratie inmiddels kunnen houden en konden ze huiswaarts keren. Op het Malieveld werden vier ADO-supporters aangehouden.

Op de dag van de demonstratie speelde ADO thuis tegen Ajax. Het werd 1-5.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden